Columbus CarbonFiber

Columbus Carbon Fiber er ledende av sitt slag i verden. Den unike oppbygningen av carbon fiber gir boksen en styrke som kan sammenlignes med stål i tillegg til at den er 20% lettere enn de andre Columbus variantene. Utover dette har den de samme spesefikasjonene som Columbius Variant.

I tillegg til sin styrke har Columbusteltet flere av Autohome sine kvaliteter, som den unike plassen, komforten, pusteevne, og sikkerhet som bare et taktelt montert på taket av bilen kan garantere.

Columbus kommer i small og medium og er ideellt om du trenger et telt som veier mindre enn de alternative teltene.

Spesifikasjoner: 

Karbonfiber skall for maksimal motstand og letthet, 4 stk. universelle klemmer for feste til takstenger, 2 dører/vinduer med myggnetting, Antikondens og lydisolert tak, Oppbevaringsnett i tak, 1 stk. madrass, 2/3 puter, Taklys, 1 stk. høydejusterende stige, Oppbevaringspose for stige, Full åpning bak med gradert blending, Ytterdør med krystallvindu, Elastisk streng for sikker lukking av bakdør.

Under kan du se bilder samt oversikt over størrelsene og målene Columbus Carbon Fiber leveres i:

Liten

Størrelse: 130 x 210 cm

Lukket høyde: 30 cm

Åpnet høyde: 150 cm

Vekt: Rundt 42 kg

Inngang på begge sider og bak

Medium

Størrelse: 145 x 210 cm

Lukket høyde: 30 cm

Åpnet høyde: 150 cm

Vekt: Rundt 47 kg

Inngang på begge sider og bak

 

Om du er interessert i ekstrautstyr til ditt Columbus Carbon Fiber kan dette ses her. Send oss da gjerne en mail med bestilling. 

 

Ved bestilling kontakt oss gjerne via vårt kontaktskjema, på tlf: 900 37 075 /942 58 107, eller via epost: post@campingsport.no

Ta gjerne en tur innom vår facebook- eller instagramside for oppdaterte nyheter og bilder.

%d bloggere like this: