Nyheter

Hvis du er på utkikk etter en high performance folding e-sykkel, tilbyr Montague nå Crosstown og Boston utstyrt med det anerkjente Copenhagen wheel fra Cambridge, MA-baserte Superpedestrian. Fremtiden for bytransport er her.

En 350 watts motor og et 48 volts litium batteri er forseglet inne i kjernen av the Copenhagen wheel. Ingen ledninger eller eksterne batterier. Du kan selv velge ditt nivå via en iOS- eller Android-app og navet gjør resten, og gir ekstra dreiemoment med en gang man starter å trå på pedalene. Det innebygde diagnostiske systemet måler dreiemoment, kraft og rotasjonshastighet og reagerer på bare 10 millisekunder, noe som gir en svært jevn og behagelig opplevelse fra det øyeblikket du tråkker på pedalene. Gjennomsnittlig rekkevidde på en enkelt ladning er i underkant av 5 mil, med tre moduser tilgjengelige med et tastetrykk på mobilen; Turbo, Standard og Eco.

superpedestrian-hub-exploded-view

Ved bruk av appen kan du sjekke blant annet  batteriinformasjon og kjørelengde i tillegg til at den vil fungere som din digitale nøkkel for å låse opp og starte hjulet. Copenhagen wheel i kombinasjon med den unike foldbare utformingen til Montague syklene gir deg den mest bærbare og alsidige el-sykkelen på markedet.

%d bloggere like this: