Om oss

Vår filosofi er å være den mest spennende leverandøren i det Skandinaviske markedet med høyt anerkjente,velprøvde kvalitetsprodukter og merkenavn innenfor segmentene: sport, jakt, offroad og ekspedisjoner – Familie, friluft og fritid.

Våre produkter retter seg mot barn, unge, voksne og eldre med et definert ønske om en aktiv fritid og med en god porsjon eventyrlyst i blodet. Alle våre produkter skal ha en høykvalitetsprofil og gjenspeile dette gjennom vår service, tilgjengelighet, fagekspertise, ettermarked og gode garanti- og reklamasjonsbetingelser som gjenspeiler kvalitet til riktig pris.

Vi har enerett i Norge på Autohome og Montague sine fantastiske produkter. Autohome med sine fantastiske taktelt og Montague med sine fullsize kvalitets sammenleggbare offroad og by-sykler.

Kikk gjerne litt igjennom de forskjellige sidene her inne og gjør deg kjent med våre produkter. For enda mer utfyllende informasjon ta gjerne en kikk innom Autohome og Montague sine hjemmesider:

Autohome catalog

Autohome

Montague

 

Campingsport AS holder til på grensen mellom Drammen og Nedre Eiker kommune. Eiendommen ligger ca 400 m.o.h. naturskjønt og idyllisk med naturen helt inn mot husveggene, utsikt over blåner og fjell, stier og stille skogsvann på alle kanter.

Stedet er også bolig for vår aktive famile og et ypperlig utgangspunkt for «det gode liv» og gir deg som kunde en smak av våre produkter i en atmosfære som står i forhold til produktenes bruksområder. I tillegg har vi her muligheten til å gi deg en kjøps-opplevelse og service utenom det vanlige – enten det er kaffe og verdens beste vafler på terassen, tilnærmet 24 timers åpningstid (vel å merke etter avtale) eller grundig og uforstyrret hjelp til montering, justering, service og veiledning av fagfolk som lever og ånder for de samme produkter som vi selger.

Her er også muligheten til realistisk utprøving av alle våre produkter tilstede, enten det gjelder våre sammenleggbare sykler eller våre taktelt. Hva med å ta med familien og prøve ut et taktelt en natt eller to? eller ta en sykkeltur på vakre skogsstier med en fullblods, sammenleggbar terrengsykkel.

Ta kontakt for nærmere avtale eller veibeskrivelse, så vil vi veilede deg inn i eventyrerenes verden.

Veibeskrivelse:

kart

GPS-koordinat: 59° 43’25.88″N – 10°04’22.40 E

Fra Oslo/Drammen:
Kjør E 18 til Drammen, kjør over motorveibroen og ta til høyre straks du har kommet over broen. Følg skiltene til Kongsberg og kjør E134 mot Mjøndalen, ta av første avkjøring til Mjøndalen, hold til høyre i første rundkjøring, ta til venstre i den neste rundkjøring ved Shell, kjør under jernbanebroen og ta til venstre i neste rundkjøring, ta deretter første vei til høyre (skiltet til Konnerud) og følg denne veien opp Orkidehøgda og videre opp Hagatjernveien, totalt ca. 7,8 km. fra rundkjøringen ved Shell. Campingsport AS ligger da på venstre side av ca 50 m inn fra Hagatjernveien, GPS-koordinat: 59° 43’25.88″N – 10°04’22.40 E. Dersom du skulle overse avkjøringen, vil du straks komme til kommunegrensa mellom Drammen og Nedre Eiker kommune. Snu da på snuplass ved kommunegrensa og kjør tilbake 3–400 m.

Fra Kongsberg:
Kjør E 134 mot Mjøndalen (Drammen), når du kommer til Mjøndalen kjører du forbi første avkjøring for så å ta til høyre i neste avkjøring ved Shell. Kjør rett gjennom rundkjøringen, under jernbanebroen og ta til venstre i neste rundkjøring, ta deretter første vei til høyre (skiltet til Konnerud) og følg denne veien opp Orkidehøgda og videre opp Hagatjernveien ca. 7,8 km. Campingsport AS ligger da på venstre side av ca 50 m fra Hagatjernveien, GPS-koordinat: 59° 43’25.88″N – 10°04’22.40 E. Dersom du skulle overse avkjøringen, vil du straks komme til kommunegrensa mellom Drammen og Nedre Eiker kommune. Snu da på snuplass ved kommunegrensa og kjør tilbake 3- 400 m.

Kontaktinfo:

Campingsport AS
Hagatjernveien 293
3031 Drammen
Norge

Epost: Post@campingsport.no

Tlf.: +47 32 87 22 40
Mobil: +47 900 37 075
E-post: post@campingsport.no

%d bloggere like this: