Autohome Taktelt

Campingsport AS har vært eneimportør av AUTOHOME taktelt i Norge siden 1998 og har levert mer enn 600 taktelt til alle typer biler og behov over hele vårt langstrakte land. Autohome er verdens eldste og største taktelt produsent og har produsert taktelt for alle typer ekspedisjoner og behov siden 1958, og har i år 60 år’s jubileum.

Taktelt er perfekt for både ferieturer, konserter, utstillinger,
messer, overlanding, jakt, fiske og fjellturer hvor du kan stoppe
bilen hvor enn du måtte ønske, sveive opp teltet å gå å legge deg. Har du tatt et glass øl eller vin, så trenger du ikke avslutte festen siden du har ditt private soverom med deg på taket av bilen.

Bli kjent med våre mest populære modeller: Maggiolina AirTop, Grand Tour, Airlander, Carbon Fiber og Extreme,og ikke minst Columbus, OverLand, OverZone og OverCamp.
Alle Maggiolina modellene har en veldig solid, slitesterk Dralon duk, som hverken falmer, kryper, råtner eller blir misfarget av jordslag. Duken puster godt, samtidig som den er vannavstøtende og vindtett, og tåler både slagregn, sludd og snø. De er isolert i bunn og topp, har oppbevaringslommer på hver side, flexibelt nett i taket for pledd, yttertøy osv, vinklingsbart led leselys, solide stormlåser på alle åpninger, dører og glidelåser, finmasket myggnett i alle åpninger, en lettvekts kvalitetsstige i aluminium, oppbevaringspose til stigen i solid nylon, og er ferdig tilrettelagt med påsydde anordninger for markise, skifterom, fortelt og vintertelt. (Kvalifikasjonene varierer noe mellom modellene)

Vi anbefaler Maggiolina Grand Tour eller AirTop, da disse er våre bestselgende toppmodeller som passer på stort sett alle typer biler, fra vanlige små og mellomstore biler, til SUV, van’s og større 4X4.

Grand Tour har ekstra brede inngangsdører, og disse har i tillegg
nedfellbare vinduer, slik at du kan lufte via begge vinduer i
kortenden og begge sidedører med full diskresjon i hoftehøyde. Grand Tour er også den modellen som har mest volum og best høyde under taket kombinert med en tøff og aerodynamisk form.

Maggiolina Air Top, skiller seg fra Grand Tour og de øvrige modelene ved at det originale sveivesystemet for å åpne og lukke teltet er byttet ut med 4 gas-dempere, samt at AirTop har inngang bak i tillegg til på begge sider. Høsten 2018 lanseres AirTop Pluss, som er en «Panorama-versjon», med store åpninger/dører på alle fire sider, og kommer i smal, medium og Large.

 

Alle våre taktelt finnes i flere størrelser og leveres med en god madrass, 2-4 puter, sammenleggbar stige og myggnetting i alle dører og vinduer. Maggiolina-modellene er spesiellt godt egnet for våre Nordiske forhold. De er raske å åpne og lukke i alt slags vær, holder tett mot regn og vind samtidig som de puster meget bra. Er du ute etter et telt hvor du kan montere for eksempel kajakk eller surfebrett på toppen er Maggiolina Extreme godt egnet for dette. Carbon Fiber modellene egner seg godt om du er avhengig av et telt som veier mindre enn de konvensjonelle teltene.

Samtlige av våre taktelt kan også utstyreres med tilleggsutstyr som Fortelt, Markise, Skifterom, Vintertelt osv.

 

Vi vil gjøre oppmerksomme på at vi bestiller inn telt rundt 4 ganger i året. De teltene vi da får inn er som regel allerede solgt når de ankommer vårt lager. Det kan derfor være lurt å være ute i god tid  med å bestille for å skaffe seg akkurat det teltet du ønsker.

Bestilling kan sendes til post@campingsport.no eller du kan nå oss på tlf: 90037075 / 94258107

 

«For meg er det ingen annen løsning som dekker alle mine behov for enkel, sikker og komfortabel nattekomfort på mine reiser i både inn og utland. Selv har jeg mer enn 1000 overnattinger i et Maggiolina Taktelt – og tortrives enten det er I Sahara, Jotunheimen, Atlasfjellene eller midt i en av verdens storbyer. Jeg har aldri noensinne blitt våt, kald eller følt meg truet uansett hvor i verden jeg har parkert min bil, sveivet opp mitt taktelt og sovet en god, komfortabel søvn på taket av min bil gjennom snart 15 år.»

Eventyrer og Innehaver av Campingsport AS

Knut Espegard

 

%d bloggere like this: